Peci s bakom

Bakin mix ispeci pa reci
Kategorija: Slatko

Muffini s džemom od jagoda

Posebnost ovih muffina krije se u bezglutenskoj pripremi. U njima mogu uživati svi: oboljeli od celijakije, intolerantni na gluten ili alergični na pšenicu.

Sastojci:

Priprema:

  1. Mješavinu za muffine staviti u zdjelu. Dodati jaja i rastopljeni maslac.
  2. Dobro izmiješati.
  3. Uliti pola smjese u kalupe za pečenje muffina te dodati džem od jagoda.
  4. Dodati ostatak smjese.
  5. Peći na 170°C stupnjeva 30-35 minuta.

Dobar tek!

 

Autor recepta: Adrijana Bručić

Vrijeme pripreme
 10 min
Vrijeme kuhanja/pečenja
 30 - 35 min
Težina pripreme
 lako
Broj porcija
 12 muffina
Cookie

Ne dopusti da ti prođe baka s kolačima!