03.11.2021

Bile smo na Extravagant eventu i zasladile se Bakin’ Mix muffinima i kuglofom

A1 All natural nastavlja uspješnu suradnju sa portalom Extravagant i Dankuchenom na Škurinjama, gdje će se i ove sezone pripremati nova zanimljiva jela pomoću Bakin’ Mix mješavina. Tim povodom Extravagant je organizirao event kojem su prisustvovale i četiri influencerice koje će sudjelovati u snimanju recepata.

Hana Kalac, Martina Novosel, Bojana Matek i Ana Srdoč, nisu krile oduševljenje Bakin’ Mix mješavinama, a neke od njih su već isprobale naše bezglutensko brašno. Svi koji su prisustvovali eventu kući su otišli sa vrećicama punim A1 All natural proizvoda.

Maja Uremović i Adriana Karuza sa Extravaganta odradile su domaću zadaću pripremivši muffine i kuglof sa Bakin’ Mix mješavinama, kojima smo se na kraju svi zasladili. Više o prednostima Bakin’ Mixa otkrila je naša pripravnica u marketingu i prodaji Iva Delić:

”Misao vodilja pri stvaranju ovog proizvoda bila nam je olakšati svakodnevnu pripremu jela osobama koje su oboljele od celijakije. U tome smo i uspjeli, jer dodavanjem svega par sastojaka u Bakin’ Mix mješavine dobiju se gotova jela i slastice. Bakin’ Mix uvršten je i na listu lijekova HZJZ-a tako da ga oboljeli od celijakije mogu na recept zatražiti u ljekarni, međutim mogu ga konzumirati i svi ostali. Bakin’ Mix je dobitnik i svjetski poznate nagrade “Red Dot” za najbolji dizajn ambalaže.”

Voditeljica ureda i razvoja iz tvrtke A1 All natural Barbara Grk odgovarala je na pitanja zainteresiranih o A1 All natural proizvodima i upoznala je sve influencere sa proizvodima koje su dobili u poklon paketima, a samo neki od njih su:

  • Bakin’ Mix bezglutenske mješavine za kruh, peciva i kolače,
  • Fiordifrutta ekološki voćni namaz bez dodanih šećera,
  • Nocciolata eko krema od lješnjaka i kakaa koja ne sadrži palmino ulje niti gluten,
  • Rawbite sirove energetske pločice bez glutena,
  • Biosolis ekološke kreme na bazi Aloe Vere i biljnih ulja,
  • True Gum žvakaće gume bez plastike,
  • Darbo voćne sirupe koje mogu konzumirati i osobe sa dijabetesom,
  • I još mnogo toga.

Veselimo se novoj sezoni Extravagant serijala i novim jelima u kojima će glavna zvijezda biti Bakin’ Mix mješavine. Kako pripremiti muffine sa Bakin’ Mixom  i kako nam je bilo na eventu provjerite ovdje.

Podijeli članak
Cookie

Ne dopusti da ti prođe baka s kolačima!